ICT

   Het laatste nieuws over computer, internet en automatisering.

« Nieuwe functies in tussenversie Vista | Home | Hoe oud is het apenstaartje? »

Nieuwe iMac

g5Wat is-ie mooi! De nieuwe iMac G5 is nog gestroomlijnder dan de eerdere versie. De randen zijn strakker en de computer is merkbaar lichter. Maar onder dit jasje gaat een heleboel functionaliteit schuil om jouw digitale leven gemakkelijk te maken. Je hoeft de nieuwe iMac G5 niet in een donkere hoek van de kamer te verbergen want hij ziet prachtig uit, ook als je hem niet gebruikt.

En zoals we van Apple gewend zijn, heeft de G5 heeft een aantal onderscheidende nieuwe functies:

Frontrow
Trakteer je vrienden op een elegante show met een duizelingwekkend mediabeeld dat een volledig scherm inneemt. Met Front Row wordt een filmavondje in huis de première van een kaskraker in Hollywood. Of bekijk trailers van zulke Hollywood-kaskrakers op de trailerwebsite van Apple.com. Druk op 'menu' op de nieuwe Apple Remote en Front Row steelt de show met grote tekst, intuïtieve menu's en prachtig beeld. Configuratie is niet nodig.

Isight
De iSight-camera is netjes weggewerkt in het strakke jasje van de iMac dat je 'm nauwelijks kunt zien. Totdat je iChat AV of Photo Booth opstart. Dan gaat er een groen lampje branden zodat je weet wanneer je moet glimlachen. Je hoeft niets in te stellen, niets te configureren. Misschien moet je je wel netjes aankleden.

Lees verder op apple.com of ga naar de apple.startpagina.nl

Reacties

En wat kost-ie??

Reageer ook!

Lees svp de huisregels voor je reageert.

   (c) Copyright Startpagina BV